we create satisfaction

Foodmotion

Catering | Foodmotion | Hasselt

Wij helpen graag met professionele catering, zodat u zich om het eten en drinken tijdens uw party geen zorgen hoeft te maken. Onze catering Foodmotion staat bekend voor goede service en fantastisch eten. Wij zorgen bij uw komende evenement voor voedsel en dranken en helpen u bij organisatorische vragen. Bij ons kunt u daarnaast net zo goed voor uw lunch of avondeten binnenwippen!

Authentieke catering met buffet

Kies uit een groot aantal van gerechten uit de traditionele, Franse, Thaise keuken en laat uzelf verwennen. De excellente delicatessen en het lekkere fastfood zullen u verrassen. Probeert u de populaire burger-gerechten of de pastagerechten met een fruitige cocktail, met een glas wijn, met een versgeperst glas sap, met een verfrissend glas bier, met een koude frisdrank, met een craftbier, met een smoothie rijk aan vitamines, met een smakelijke milkshake, met een kop koffie of met een alkoholische drank. Ook voor de zoetekauw hebben wij iets in de aanbieding. Onze afwisselende gebakjes, onze lekkere pannekoeken of ons zalige toetje smaken erg lekker. Voor veel keuzemogelijkheden zorgt ons smakelijke buffet, met voor elk wat wils. Uitermate geschikt voor families, want u hoeft niet op het eten te wachten.

Dieet en allergieën

Bijzonder populair zijn onze vegetarische, halale en veganistische gerechten, die met liefde worden bereid en tonen hoe groot de mogelijkheden voor veelzijdige voedselverzorging zijn. U hebt een allergie en moet of wilt glutenvrij of lactosevrij eten? Dan hebben wij lekkere gerechten voor u in de aanbieding. Het zal u verrassen, hoeveel mogelijkheden er bestaan om van lekkere gerechten te genieten en daarbij ook nog eens op uw gezondheid te letten. U kunt bij ons heel gemakkelijk met bankgiro, betaalpas, VISA of MasterCard betalen. Natuurlijk accepteren wij ook contante betaling. Wij verzorgen ook privé-evenementen. Voor nog meer informatie en reserveringen kunt u ons graag contacteren. Grote festiviteiten zoals bruiloften zijn voor ons geen probleem! Komt u graag met uw ideeën en plannen naar ons toe.

Location

Show Map

Your IP address will be sent to Google Maps.

Willekensmolenstraat 6, 3500 Hasselt, Belgium

Available payment options

Our services

Everything at a glance

Send us your message

Please enter your name.
Please enter your e-mail address. Please enter a valid email address
Please enter your phone number. Please enter a valid phone number
Please enter your subject.
Please enter your message.
Your message has been sent. We will get back to you soon.
Failed to send Message.
Twitter_Logo_Blue